Werken in Nederland via W&F.


Bij W&F detacheren we Poolse uitzendkrachten in Nederland, dit doen we al ruim 10 jaar met veel plezier. De vraag naar vakmensen uit de EU is de afgelopen jaren flink gestegen. Werken in Nederland heeft voor jou als werkzoekende een aantal interessante voordelen. Mooie vacatures bij groeiende bedrijven, afwisselend werk met een prima beloning en goede arbeidsvoorwaarden. We zorgen voor tijdige betaling van je salaris, conform de CAO waarin je werkzaam bent, en je ontvangt van ons een duidelijke loonstrook. Bovendien kun je bij W&F gebruik maken van de ET-regeling, waarbij je een deel van je belast loon kunt inruilen voor een belastingvrije vergoeding.

Waarom werken via W&F?

Wij vinden het belangrijk dat alles rondom je baan in Nederland goed geregeld is. Daarom vind je bij W&F tweetalige medewerkers die je persoonlijk begeleiden en ondersteunen van A-Z tijdens je verblijf in Nederland. Wel zo makkelijk als je nog met je cursus Nederlands moet beginnen, waar je via ons kosteloos aan kunt deelnemen. Daarnaast zijn we een gecertificeerd detacheringsbureau. Je bent ervan verzekerd dat je werktraject correct verloopt en je komt niet voor verrassingen achteraf te staan.
Van huisvesting tot vervoer.

Werken in Nederland houdt ook in dat je (tijdelijk) in Nederland komt wonen. Wel zo fijn om te  weten dat we alles omtrent je huisvesting goed regelen. Je komt in de directe omgeving van je  werkgever te wonen in kleinschalige huisvesting midden in de samenleving. Voorzien van alle gemakken en volop leefruimte en SNF gecertificeerd. Via W&F heb je ook de beschikking over passend vervoer om naar je werk te gaan en weer naar huis. Wat we van jou verlangen? Eerlijkheid en duidelijkheid en motivatie. We willen teleurstellingen voorkomen omdat je werksituatie bijvoorbeeld niet aansluit bij je verwachtingen. Andersom geldt dit ook voor ons en je nieuwe werkgever. We willen een langdurige relatie aangaan, daarom is het belangrijk om van het begin af aan eerlijk en duidelijk te zijn tegen elkaar.   


Inschrijven

Vul je gegevens in in het formulier hieronder om je in te schrijven.

Verstuurd! Het bericht is verstuurd
Probleem! Het bericht kon niet worden verstuurd, onze excuses