Onze diensten

Uitzenden en detacheren

Heeft u flexibel personeel nodig ? W&F is de specialist die hiervoor kan zorgen. Wij factureren per gewerkt uur en wij verdiepen ons in de betreffende cao’s, nieuwe regels en wetgevingen. Wij plaatsen voor u geschikte kandidaten en nemen de zorg voor het administratieve gedeelte en het ziekteverzuim voor onze rekening. Uw HR-afdeling en salarisadministratie wordt daardoor ontlast en u heeft meer tijd om uw aandacht op uw eigen organisatie te richten. Wij houden van transparante communicatie en heldere afspraken en komen deze ook na.
 

Werving & Selectie 

W&F selecteert al ruim 10 jaar uitzendkrachten vanuit Polen en Oost Europa. Door onze ervaring in personeelsbemiddeling weten we hoe belangrijk het is om de perfecte match tussen de opdracht en de werknemer te vinden. Samen met onze klanten wordt een profiel op maat opgesteld. Onze recruiters selecteren vervolgens sollicitanten op basis van ervaring, opleiding, taalvaardigheid en motivatie. Wij gaan iedere uitdaging aan! Vertel ons wie je zoekt en wij zorgen voor de juiste match.


Begeleiding & huisvesting

Onze meertalige coördinatoren begeleiden de uitzendkracht van introductie op de werkplek tot en met de woonsituatie. Tevens zijn zij beschikbaar als vraagbaak. De medewerker staat er dus niet alleen voor en voelt zich snel ‘thuis’ bij ons. We besteden veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers, o.a. door te zorgen voor goede huisvesting voorzien van alle moderne gemakken en voldoende leefruimte. Er is ons alles aan gelegen om onze uitzendkrachten een goed verblijf te bezorgen. Wie lekker in zijn vel zit, levert optimaal werk!