Voordelen van Oost-Europese krachten inzetten.

Goede vakmensen zijn schaars tegenwoordig. Kundige mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken vind je nu eenmaal niet op elke hoek van de straat. Het inzetten van Oost-Europese uitzendkrachten kan in geval van schaarste uitkomst bieden. Gemotiveerde krachten die met een doel naar Nederland komen: werken.


Samenwerken met W&F betekent dat je volledig ontzorgd wordt:
 
  • Selectie van de juiste kandidaat.
  • Partnerschap met focus op langdurige samenwerking.
  • Begeleiding van A-Z.
  • Vervoer en SNF gecertificeerde huisvesting.
  • Deskundigheid in CAO’s, wet- en regelving.
  • Scherp tarief.


 


Gemotiveerd personeel waarop je kunt bouwen.

Bij W&F hebben we het welzijn en tevredenheid van onze uitzendkrachten met stip op nummer één staan. We zijn ervan overtuigd dat tevreden personeel dat lekker in zijn vel zit optimaal werkt levert. Personeel waar je op kunt bouwen dus! We beschikken over ruime ervaring in de flexbranche, de wetgeving omtrent het inhuren van buitenlands personeel en de diverse CAO’s van de branches waarin we detacheren. We streven ernaar om de personeelsafdeling te ontzorgen en zijn graag sparringpartner in diverse flexvraagstukken.

 


Win-win situatie voor opdrachtgever en werknemer.

W&F werkt al ruim 10 jaar actief in de uitzendbranche. We werken volgens de ABU normering, de Algemene Bond voor Uitzendorganisaties. Daarnaast beschikken we over de NEN-4400 certificering. Dat verzekert je niet alleen van kwalitatief personeel voor jouw branche, maar ook dat alles eromheen goed geregeld is. Wil je meer weten over de voordelen van Poolse of andere Oost-Europese arbeiders inhuren? Of heb je een (flex)vraagstuk waar je zelf het juiste antwoord niet op vindt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jouw onderneming en wat W&F detacheringen voor je kan betekenen.


Inschrijven

Vul het formulier in om u in te schrijven.

Verstuurd! Het bericht is verstuurd
Probleem! Het bericht kon niet worden verstuurd, onze excuses